Jeśli kochasz aromatycznie doprawione, grillowane żeberka wieprzowe lub wołowe, idealnie wysmażone steki i wyśmienite burgery z mięsem Black Angus to ucieszy Cię fakt, że Restauracja Rzeźnia wraca do pracy! Wpadnij do nas w najbliższy wtorek, bo właśnie we wtorek 19 maja 2020 roku o godzinie 12:00 wracamy do pracy przy Placu Dominikańskim oraz na ul. Bożego Ciała. Tradycyjnie zapraszamy na mięsną ucztę w iście rzeźniczym wydaniu. Wszystko zgodnie z zaleceniami dotyczącymi zasad higieny! Jeżeli chcesz nas odwiedzić, to nie zwlekaj i już dziś zarezerwuj stolik.
OTWARCIE RESTAURACJI RZEŹNIA
19 MAJA 2020 GODZ. 12:00
Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to krakowska stolica miłośników dobrego mięsa. Zyskaliśmy przydomek prawdziwego The Ribhouse, serwując doskonałe żebra z wołowiny i wieprzowiny. Nie zapominamy jednak o tradycyjnych polskich potrawach, takich jak klasyczny befsztyk tatarski podany z idealnie schłodzoną, polską wódką. Zapraszamy do posmakowania naszej amerykańskiej kuchni w dwóch lokalach w Krakowie – na Starym Mieście, przy Placu Dominikańskim 2 oraz w rejonie historycznej dzielnicy Kazimierz, na ulicy Bożego Ciała 14.
Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to nie tylko sycące dania główne, lecz również duży wybór doskonale skomponowanych przystawek, nazywanych przez Francuzów również „hors d’œuvre”. Stanowią nie tylko dobry początek każdej uczty, lecz także idealny pomysł na catering podczas niewielkiego eventu. W menu znajdziesz tradycyjnego tatara z polędwicy wołowej, soczyste skrzydełka Buffalo Wings (do wyboru z sześcioma sosami!) i krewetki duszone w winie i maśle.