ZOSTAŃ NASZYM RZEŹNIKIEM!

WYBIERZ PRACĘ W NASZYCH RESTAURACJACH

ZOSTAŃ NASZYM RZEŹNIKIEM!

WYBIERZ PRACĘ W NASZYCH RESTAURACJACH

Nasi kucharze i kelnerzy

to prawdziwi Rzeźnicy!

Wrzucić na ruszt kilka ochłapów z poprzedniego dnia i posypać przyprawami, które są pod ręką? Można, ale nie u nas! Stawiamy na jakość, smak i świeżość potraw. Nie pozwolimy, by prawdziwie soczyste mięso zostało sprofanowane i wysuszone, przypominając bardziej gumę niż wyśmienity, grillowany przysmak. Wydobywamy z naszych steków i żeberek pełnię aromatu, którą docenia każdy, kogo choć raz gościliśmy w restauracji Rzeźnia w Krakowie!

Codziennie nasi kucharze dbają o najdrobniejsze akcenty, dobierając przyprawy i składniki, z których tworzą unikalne kompozycje smakowe. Wszystko pod okiem mistrza, uznanego Szefa Kuchni Przemysława Bilskiego. O Twoje zadowolenie dbają również najlepsi kelnerzy w Krakowie! Pracują w Rzeźni z pasji do żeberek, budując przyjacielską atmosferę lokalu. Chcesz dołączyć do naszej załogi?

Zacznij pracę w Restauracji Rzeźnia

Nasza załoga kucharzy

to prawdziwi Rzeźnicy!

Wrzucić na ruszt kilka ochłapów z poprzedniego dnia i posypać przyprawami, które są pod ręką? Można, ale nie u nas! Stawiamy na jakość, smak i świeżość potraw. Nie pozwolimy, by prawdziwie soczyste mięso zostało sprofanowane i wysuszone, przypominając bardziej gumę niż wyśmienity, grillowany przysmak. Wydobywamy z naszych steków i żeberek pełnię aromatu, którą docenia każdy, kogo choć raz gościliśmy w restauracji Rzeźnia w Krakowie!

Codziennie nasi kucharze dbają o najdrobniejsze akcenty, dobierając przyprawy i składniki, z których tworzą unikalne kompozycje smakowe. Wszystko pod okiem mistrza, uznanego Szefa Kuchni Przemysława Bilskiego. Jego kulinarna wirtuozeria i ogromna wiedza na temat mięsnych potraw gwarantują doznania, jakich nie znajdziesz w żadnej innej restauracji grillowej w Polsce! Chcesz dołączyć do załogi naszej kuchni?

Zacznij pracę w Restauracji Rzeźnia
Pracownicy Restauracji Rzeźnia

Grilluj z nami w Rzeźni!

Dowiedz się jak do nas dołączyć

Kochasz grillowane mięsne potrawy tak, jak my? Chciałbyś rozwinąć swoje skrzydła w profesjonalnym i zgranym zespole pod okiem wybitnego Szefa Kuchni? To świetnie się składa, bo szukamy właśnie Ciebie! Nie musisz mieć bogatego doświadczenia. Jeśli tylko chcesz – wszystkiego Cię nauczymy. Dla nas liczy się pasja, zaangażowanie i chęć do pracy oraz rozwoju! Jeżeli spełniasz te wymagania, z pewnością się nie zawiedziesz. Pamiętaj – nie będzie łatwo, ale nigdzie nie nauczysz się tego, co u nas.

Na co dzień jesteśmy zgranym zespołem przyjaciół, który wspólnie lubi wrzucić konkretny kawał mięcha na ruszt i w kilka minut zmienić go w wyśmienite, ociekające bukietem smaków, pachnące żebro lub steka. Czasem się nie zgadzamy, ale sprawy rozwiązujemy po męsku. Po pracy natomiast wspólnie celebrujemy kolejne kulinarne sukcesy przy suto zastawionym stole i lokalnych nalewkach serwowanych przez naszego Szefa… Oczywiście żartujemy! Lubimy się spotkać i pogadać, lecz we wszystkim należy zachować umiar.

Grilluj z nami w Rzeźni!

Dowiedz się jak do nas dołączyć

Kochasz grillowane mięsne potrawy tak, jak my? Chciałbyś rozwinąć swoje skrzydła w profesjonalnym i zgranym zespole pod okiem wybitnego Szefa Kuchni? To świetnie się składa, bo szukamy właśnie Ciebie! Nie musisz mieć bogatego doświadczenia. Jeśli tylko chcesz – wszystkiego Cię nauczymy. Dla nas liczy się pasja, zaangażowanie i chęć do pracy oraz rozwoju! Jeżeli spełniasz te wymagania, z pewnością się nie zawiedziesz. Pamiętaj – nie będzie łatwo, ale nigdzie nie nauczysz się tego, co u nas.

Na co dzień jesteśmy zgranym zespołem przyjaciół, który wspólnie lubi wrzucić konkretny kawał mięcha na ruszt i w kilka minut zmienić go w wyśmienite, ociekające bukietem smaków, pachnące żebro lub steka. Czasem się nie zgadzamy, ale sprawy rozwiązujemy po męsku. Po pracy natomiast wspólnie celebrujemy kolejne kulinarne sukcesy przy suto zastawionym stole i lokalnych nalewkach serwowanych przez naszego Szefa… Oczywiście żartujemy! Lubimy się spotkać i pogadać, lecz we wszystkim należy zachować umiar.

Pracownicy Restauracji Rzeźnia
Jedyny Ribhouse w Polsce

Restauracja Rzeźnia to pierwszy i jedyny Ribhouse w Polsce.

Atrakcyjne warunki zatrudnienia Restauracja Rzeźnia

Atrakcyjne warunki zatrudnienia dla każdego Rzeźnika.

Wyżywienie pracownika Restauracja Rzeźnia

Zadbamy o Ciebie i Twój żołądek, byś nie chodził głodny.

Dla pasjonatów mięsnej kuchni Restauracja Rzeźnia

Prawdziwe miejsce dla pasjonatów mięsnej, pysznej kuchni.

Z nami się nie nudzisz

Komponujesz i grillujesz najlepsze żeberka w Krakowie!

Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to nie tylko mięso. To przede wszystkim ludzie! Bez wzajemnego zrozumienia i szacunku nie można stworzyć kultowej knajpy serwującej dania, obok których żaden mięsożerca nie przejdzie obojętnie. Dlatego szanujemy naszych pracowników i oferujemy im bardzo dobre warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju i wdrażania własnych pomysłów.

Oczekujemy zaangażowania i kreatywności. Chcemy budować markę na dużą skalę. Dołączając do nas już teraz, masz możliwość bezpośredniego wpływu na rozwój naszych lokali w Krakowie i poza nim. Wrocław, Warszawa, a może Berlin i Nowy Jork? Nieistotne, jakie jest Twoje aktualne doświadczenie. Zaczynając od stanowiska Pomocy Kuchennej, możesz dojść do pozycji Generalnego Menadżera – z nami wszystko jest możliwe. Jesteś zdecydowany na współpracę z nami? Zapraszamy do kontaktu!

Pracuj w Rzeźnia Kraków

Z nami się nie nudzisz

Komponujesz i grillujesz najlepsze żeberka w Krakowie!

Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to nie tylko mięso. To przede wszystkim ludzie! Bez wzajemnego zrozumienia i szacunku nie można stworzyć kultowej knajpy serwującej dania, obok których żaden mięsożerca nie przejdzie obojętnie. Dlatego szanujemy naszych pracowników i oferujemy im bardzo dobre warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju i wdrażania własnych pomysłów.

Oczekujemy zaangażowania i kreatywności. Chcemy budować markę na dużą skalę. Dołączając do nas już teraz, masz możliwość bezpośredniego wpływu na rozwój naszych lokali w Krakowie i poza nim. Wrocław, Warszawa, a może Berlin i Nowy Jork? Nieistotne, jakie jest Twoje aktualne doświadczenie. Zaczynając od stanowiska Pomocy Kuchennej, możesz dojść do pozycji Generalnego Menadżera – z nami wszystko jest możliwe. Jesteś zdecydowany na współpracę z nami? Zapraszamy do kontaktu!

Pracuj w Rzeźnia Kraków

Zostań naszym rzeźnikiem!

Grilluj największe żeberka w Polsce

    Administratorem Państwa danych osobowych jest Litex HoReCa Sp. z o.o. (dawniej Litex ZPH Stanisław Litwin) z siedzibą w Ostrowie Wielkopolskim, ul. Staroprzygodzka 117, 63-400 Ostrów Wielkopolski, NIP: 6222844434.

    Przetwarzamy Państwa dane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na pytanie zawarte w formularzu kontaktowym. Podstawa przetwarzania danych to realizacja prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci komunikacji z użytkownikami strony. Państwa dane będą przetwarzane nie dłużej, niż jest to konieczne do udzielenia odpowiedzi, a po tym czasie mogą być przetwarzane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.

    Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do tego, żeby odpowiedzieć na zadane pytanie. Mają Państwo prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawa do: wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Więcej informacji na stronie Polityki Prywatności.

    Zostań naszym rzeźnikiem!

    Grilluj największe żeberka w Polsce

      Administratorem Państwa danych osobowych jest Litex HoReCa Sp. z o.o. (dawniej Litex ZPH Stanisław Litwin) z siedzibą w Ostrowie Wielkopolskim, ul. Staroprzygodzka 117, 63-400 Ostrów Wielkopolski, NIP: 6222844434.

      Przetwarzamy Państwa dane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na pytanie zawarte w formularzu kontaktowym. Podstawa przetwarzania danych to realizacja prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci komunikacji z użytkownikami strony. Państwa dane będą przetwarzane nie dłużej, niż jest to konieczne do udzielenia odpowiedzi, a po tym czasie mogą być przetwarzane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.

      Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do tego, żeby odpowiedzieć na zadane pytanie. Mają Państwo prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawa do: wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Więcej informacji na stronie Polityki Prywatności.

      Rzeźnia – Ribs on Fire

      ul. Plac Dominikański 2

      31-043 Kraków

      tel: +48 668 454 439

      [email protected]

      GODZINY OTWARCIA:

      ND – CZ 1200 – 2200

      PT – SB 1200 – 2300

      Rzeźnia – Ribs on Fire

      ul. Bożego Ciała 14

      31-059 Kraków

      tel: +48 572 903 196

      [email protected]

      GODZINY OTWARCIA:

      ND – CZ 1200 – 2200

      PT – SB 1200 – 2300

      Restauracja Bożego Ciała Rzeźnia