ZOSTAŃ NASZYM RZEŹNIKIEM!

WYBIERZ PRACĘ W NASZYCH RESTAURACJACH

ZOSTAŃ NASZYM RZEŹNIKIEM!

WYBIERZ PRACĘ W NASZYCH RESTAURACJACH

Nasi kucharze i kelnerzy

to prawdziwi Rzeźnicy!

Wrzucić na ruszt kilka ochłapów z poprzedniego dnia i posypać przyprawami, które są pod ręką? Można, ale nie u nas! Stawiamy na jakość, smak i świeżość potraw. Nie pozwolimy, by prawdziwie soczyste mięso zostało sprofanowane i wysuszone, przypominając bardziej gumę niż wyśmienity, grillowany przysmak. Wydobywamy z naszych steków i żeberek pełnię aromatu, którą docenia każdy, kogo choć raz gościliśmy w restauracji Rzeźnia w Krakowie!

Codziennie nasi kucharze dbają o najdrobniejsze akcenty, dobierając przyprawy i składniki, z których tworzą unikalne kompozycje smakowe. Wszystko pod okiem mistrza, uznanego Szefa Kuchni Przemysława Bilskiego. O Twoje zadowolenie dbają również najlepsi kelnerzy w Krakowie! Pracują w Rzeźni z pasji do żeberek, budując przyjacielską atmosferę lokalu. Chcesz dołączyć do naszej załogi?

Zacznij pracę w Restauracji Rzeźnia

Nasza załoga kucharzy

to prawdziwi Rzeźnicy!

Wrzucić na ruszt kilka ochłapów z poprzedniego dnia i posypać przyprawami, które są pod ręką? Można, ale nie u nas! Stawiamy na jakość, smak i świeżość potraw. Nie pozwolimy, by prawdziwie soczyste mięso zostało sprofanowane i wysuszone, przypominając bardziej gumę niż wyśmienity, grillowany przysmak. Wydobywamy z naszych steków i żeberek pełnię aromatu, którą docenia każdy, kogo choć raz gościliśmy w restauracji Rzeźnia w Krakowie!

Codziennie nasi kucharze dbają o najdrobniejsze akcenty, dobierając przyprawy i składniki, z których tworzą unikalne kompozycje smakowe. Wszystko pod okiem mistrza, uznanego Szefa Kuchni Przemysława Bilskiego. Jego kulinarna wirtuozeria i ogromna wiedza na temat mięsnych potraw gwarantują doznania, jakich nie znajdziesz w żadnej innej restauracji grillowej w Polsce! Chcesz dołączyć do załogi naszej kuchni?

Zacznij pracę w Restauracji Rzeźnia
Pracownicy Restauracji Rzeźnia

Grilluj z nami w Rzeźni!

Dowiedz się jak do nas dołączyć

Kochasz grillowane mięsne potrawy tak, jak my? Chciałbyś rozwinąć swoje skrzydła w profesjonalnym i zgranym zespole pod okiem wybitnego Szefa Kuchni? To świetnie się składa, bo szukamy właśnie Ciebie! Nie musisz mieć bogatego doświadczenia. Jeśli tylko chcesz – wszystkiego Cię nauczymy. Dla nas liczy się pasja, zaangażowanie i chęć do pracy oraz rozwoju! Jeżeli spełniasz te wymagania, z pewnością się nie zawiedziesz. Pamiętaj – nie będzie łatwo, ale nigdzie nie nauczysz się tego, co u nas.

Na co dzień jesteśmy zgranym zespołem przyjaciół, który wspólnie lubi wrzucić konkretny kawał mięcha na ruszt i w kilka minut zmienić go w wyśmienite, ociekające bukietem smaków, pachnące żebro lub steka. Czasem się nie zgadzamy, ale sprawy rozwiązujemy po męsku. Po pracy natomiast wspólnie celebrujemy kolejne kulinarne sukcesy przy suto zastawionym stole i lokalnych nalewkach serwowanych przez naszego Szefa… Oczywiście żartujemy! Lubimy się spotkać i pogadać, lecz we wszystkim należy zachować umiar.

Grilluj z nami w Rzeźni!

Dowiedz się jak do nas dołączyć

Kochasz grillowane mięsne potrawy tak, jak my? Chciałbyś rozwinąć swoje skrzydła w profesjonalnym i zgranym zespole pod okiem wybitnego Szefa Kuchni? To świetnie się składa, bo szukamy właśnie Ciebie! Nie musisz mieć bogatego doświadczenia. Jeśli tylko chcesz – wszystkiego Cię nauczymy. Dla nas liczy się pasja, zaangażowanie i chęć do pracy oraz rozwoju! Jeżeli spełniasz te wymagania, z pewnością się nie zawiedziesz. Pamiętaj – nie będzie łatwo, ale nigdzie nie nauczysz się tego, co u nas.

Na co dzień jesteśmy zgranym zespołem przyjaciół, który wspólnie lubi wrzucić konkretny kawał mięcha na ruszt i w kilka minut zmienić go w wyśmienite, ociekające bukietem smaków, pachnące żebro lub steka. Czasem się nie zgadzamy, ale sprawy rozwiązujemy po męsku. Po pracy natomiast wspólnie celebrujemy kolejne kulinarne sukcesy przy suto zastawionym stole i lokalnych nalewkach serwowanych przez naszego Szefa… Oczywiście żartujemy! Lubimy się spotkać i pogadać, lecz we wszystkim należy zachować umiar.

Pracownicy Restauracji Rzeźnia
Jedyny Ribhouse w Polsce

Restauracja Rzeźnia to pierwszy i jedyny Ribhouse w Polsce.

Atrakcyjne warunki zatrudnienia Restauracja Rzeźnia

Atrakcyjne warunki zatrudnienia dla każdego Rzeźnika.

Wyżywienie pracownika Restauracja Rzeźnia

Zadbamy o Ciebie i Twój żołądek, byś nie chodził głodny.

Dla pasjonatów mięsnej kuchni Restauracja Rzeźnia

Prawdziwe miejsce dla pasjonatów mięsnej, pysznej kuchni.

Z nami się nie nudzisz

Komponujesz i grillujesz najlepsze żeberka w Krakowie!

Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to nie tylko mięso. To przede wszystkim ludzie! Bez wzajemnego zrozumienia i szacunku nie można stworzyć kultowej knajpy serwującej dania, obok których żaden mięsożerca nie przejdzie obojętnie. Dlatego szanujemy naszych pracowników i oferujemy im bardzo dobre warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju i wdrażania własnych pomysłów.

Oczekujemy zaangażowania i kreatywności. Chcemy budować markę na dużą skalę. Dołączając do nas już teraz, masz możliwość bezpośredniego wpływu na rozwój naszych lokali w Krakowie i poza nim. Wrocław, Warszawa, a może Berlin i Nowy Jork? Nieistotne, jakie jest Twoje aktualne doświadczenie. Zaczynając od stanowiska Pomocy Kuchennej, możesz dojść do pozycji Generalnego Menadżera – z nami wszystko jest możliwe. Jesteś zdecydowany na współpracę z nami? Zapraszamy do kontaktu!

Pracuj w Rzeźnia Kraków

Z nami się nie nudzisz

Komponujesz i grillujesz najlepsze żeberka w Krakowie!

Restauracja Rzeźnia – Ribs On Fire to nie tylko mięso. To przede wszystkim ludzie! Bez wzajemnego zrozumienia i szacunku nie można stworzyć kultowej knajpy serwującej dania, obok których żaden mięsożerca nie przejdzie obojętnie. Dlatego szanujemy naszych pracowników i oferujemy im bardzo dobre warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju i wdrażania własnych pomysłów.

Oczekujemy zaangażowania i kreatywności. Chcemy budować markę na dużą skalę. Dołączając do nas już teraz, masz możliwość bezpośredniego wpływu na rozwój naszych lokali w Krakowie i poza nim. Wrocław, Warszawa, a może Berlin i Nowy Jork? Nieistotne, jakie jest Twoje aktualne doświadczenie. Zaczynając od stanowiska Pomocy Kuchennej, możesz dojść do pozycji Generalnego Menadżera – z nami wszystko jest możliwe. Jesteś zdecydowany na współpracę z nami? Zapraszamy do kontaktu!

Pracuj w Rzeźnia Kraków

Zostań naszym rzeźnikiem!

Grilluj największe żeberka w Polsce

[contact-form-7 id=”314″]

Zostań naszym rzeźnikiem!

Grilluj największe żeberka w Polsce

[contact-form-7 id=”314″]

Rzeźnia – Ribs on Fire

ul. Plac Dominikański 2

31-043 Kraków

tel: +48 668 454 439

[email protected]

GODZINY OTWARCIA:

ND – CZ 1200 – 2200

PT – SB 1200 – 2300

Rzeźnia – Ribs on Fire

ul. Bożego Ciała 14

31-059 Kraków

tel: +48 572 903 196

[email protected]

GODZINY OTWARCIA:

ND – CZ 1200 – 2200

PT – SB 1200 – 2300

Restauracja Bożego Ciała Rzeźnia